LearningApps: crea les teves aplicacions en línia

 En aquesta web podràs dissenyar de forma molt visual i intuïtiva les teves pròpies aplicacions basant-te en les plantilles que tenen dissenyades per a fer-ho, o bé podràs cercar aplicacions ja dissenyades per altres professionals de l'educació.



El primer pas és crear un compte d'usuari, que pot ser personal o el podeu compartir tot el cicle. Per exemple, a Educació Infantil tenim un compte compartit amb les mateixes credencials que fem servir per accedir al domini @escolasantvicenc.cat. Així tothom se'n recorda.


Un cop hem accedit amb el nostre compte, és el moment de cercar les aplicacions que ja haguem dissenyat prèviament (dins de MIS APLICACIONES) o bé crear-ne de noves


A les plantilles de les aplicacions per dissenyar trobareu moltíssimes opcions diferents, de manera que podreu triar entre elles fins que trobeu el tipus d'activitat que més s'escau a les vostres necessitats.

Un cop triada la plantilla, afegirem les imatges, els textos, àudios...d'una manera molt senzilla...

Per exemple, si volem crear un joc de parelles (tipus Memory) a cada parella li assignarem dos arxius que van units...


Un cop acabem de pujar els arxius que volem assignar, podrem previsualitzar la nostra App abans de desar-la definitivament.

Us animo a provar aquesta manera de dissenyar les vostres pròpies aplicacions en línia, perquè segur que s'ajustaran molt a allò que voldreu treballar.

Us deixo alguns exemples ja creats per nosaltres...

MEMORY PATUFET


RIMES DE PRIMAVERA
















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Mirarem el teu comentari i el publicarem ben aviat. Gràcies!